Peringkat Kebersihan dan Keselamatan Kami

Segala kemudahan dan peralatan di gedung dan kilang kami telah direka bentuk khusus mengikut ketetapan keselamatan dan kebersihan yang tinggi. Kesemua pekerja kami telah dilatih untuk mangamalkan Good Hygiene Practice (GHP) pada setiap waktu agar keselamatan makanan sentiasa terpelihara.

Kesemua pekerja kami dimestikan untuk sentiasa memakai sarung tangan dan mengenakan pakaian khusus untuk perlindungan diri dan juga makanan yang dikendali. Mereka juga dimestikan untuk sentiasa memakai sarung tangan ketika mengendalikan makanan.

Kami telah bina dan letakkan kemudahan pengendalian makanan mengikut piawaian keselamatan makanan antarbangsa. Ini termasuk mengadakan kemudahan mencuci tangan (paip mencuci tanpa menggunakan tangan) dengan air bersuhu terkawal, sabun pencuci tangan yang dibenarkan (food grade), alat pengering tangan dan tempat membuang tuala kertas terpakai.

Selebih dari itu, kami telah mengukuhkan amalan kebersihan, juga dengan mengamalkan piawaian antarabangsa. Semua ini adalah usaha kami untuk terus mengurangkan lagi kemungkinan pencemaran mikro-organisma berbahaya dengan sebaik mungkin.

Dengan itu, bolehlah anda rasa tenang dengan MW Impex dan semua jenama-jenama kami kerana produk kami bukan sahaja terjamin Halal, tetapi Halal Toyyib.

 

Produk & Perkhidmatan Kami

- Perkhidmatan Pembekalan
- Pekhidmatan Nilai-Tambah
- Perkhidmatan Runding Cara
Ketahui Lebih Lanjut...

Matlumat Terkini

Wednesday, March 16th, 2011

MARI BERSAMA KAMI DI HALAL 2011 – SINGAPORE EXPO DEWAN 5B, BOOTH H5

  Kepada Semua Para Pelanggan Dan Teman-Teman Yang Dihormati, MW Impex Pte Ltd akan menyertai […]